Een vriendelijker en voordeliger 2024 begint deze zomer al!

Kiezen voor het gemak van factoring, maar zonder de nadelen voor jou en je patiënt? Kies voor het vriendelijke en voordelige alternatief en zeg je factoringcontract voor 31 augustus op!

Factoringcontract deadline: Beslis over je eigen toekomst, voordat je factoraar dat doet

In de algemene voorwaarden van veel factoringmaatschappijen staat dat je 4 maanden voor het eindigen van de overeenkomst dient te hebben opgezegd. Overweeg je om aanzienlijk op kosten te besparen? Zeg dan je huidige contract vóór 31 augustus op, zodat je per 1 januari van het nieuwe jaar kunt overstappen (anders wordt je contract stilzwijgend met een jaar verlengd). Niet vóór 31 augustus opzeggen betekent dat u tot 1 januari 2025 vastzit aan uw factoringcontract. Je beslist toch zelf over je toekomst?

Persoonlijk contact is de essentie van elke relatie

Patiënten kiezen hun zorgverlener vooral op basis van persoonlijk vertrouwen. Om dit vertrouwen op te bouwen en te behouden is persoonlijk contact onmisbaar. Jij voert de behandeling uit bij de patiënt en dat maakt het niet meer dan logisch dat ook de patiëntnota vanuit jouw praktijk verstuurd wordt.

Payt biedt je een voordelige en vriendelijke alternatief voor factoring. Payt ondersteunt niet alleen de afhandeling van de nota naar de patiënt, maar kan ook geautomatiseerd de clearing via Vecozo voor je verzorgen. Daarbij worden retourberichten van verzekeraars geautomatiseerd omgezet in patiënt nota’s en hoef je alleen actie te nemen bij inhoudelijke afwijzingen. De patiënt nota’s worden verstuurd vanuit je eigen praktijk met jouw logo, voorzien van een iDEAL betaalknop en QR-code. Patiënten herkennen meteen dat de factuur vanuit jouw praktijk komt en kunnen gemakkelijk en snel betalen. Het betaalgedrag wordt hierdoor aanzienlijk verbeterd. Geautomatiseerd waar het kan, persoonlijk waar het moet.

Klantverhaal Bakker Tandheelkunde en Orthodontie

Bakker: "het in eigen hand houden van debiteurenbeheer vind ik super essentieel"

Bakker Tandheelkunde en Orthodontie was één van de eersten in de mondzorg die met de software van Payt gingen werken. Jeroen (tandarts), Sylvia (office manager) en Fabian (ICT verantwoordelijke) vertellen waarom zij voor de software van Payt hebben gekozen,  wat de voordelen zijn voor de praktijk en hoe de praktijksoftware functioneert met de software van Payt voor een efficiënt en compleet proces. 

Een greep uit de voordelen voor mondzorg-professionals

Snellere betalingen

Aanzienlijke kostenbesparing

60% sneller betaald ten opzichte van factoraars. Vanwege slimme automatisering krijg je je geld aanzienlijk sneller betaald. Het automatisch toevoegen van een iDEAL-betaalknop aan je factuur en het direct ontvangen van betalingen op je eigen rekening liggen hieraan ten grondslag.

Bespaar tot wel 80% op je jaarlijkse factoringskosten. We berekenen graag samen met jou hoeveel geld je kunt besparen!

Clearing, facturatie, opvolging en incasso binnen één platform

Communicatie vanuit eigen praktijk

Een compleet pakket in eigen beheer, zonder dat het je meer werk kost. Automatiseer waar het kan en houd het persoonlijk waar het moet. Gemak voor jou en je patiënten.

Jouw patiënten hebben toegang tot hun eigen factuurdossier (een overzicht van alle facturen). Vanuit hier kunnen ze op factuurniveau de dialoog aangaan met je. Handel vragen en onduidelijkheden snel af en stel de patiëntrelatie centraal.

Tarieven en offertes

Een verademing voor jou en jouw patiënten

 Vraag direct een offerte aan in combinatie met jouw praktijksoftware pakket! 

Naadloze integratie met je praktijk-automatisering

Sneller en beter betaalgedrag van jouw patiënten

Bespaart tot wel 80% op tijd en/of factoring kosten

Eenvoudige en snelle afhandeling van verzekerde zorg

Boek uw demo bij Payt!

Benieuwd naar de voordelen van Payt voor jouw praktijk of berekenen hoeveel je kunt besparen? Plan hieronder zelf een vrijblijvend adviesgesprek in bij Thymen. 

Wat u ook maakt, wat u ook levert. Get it. Payt.

Copyright © 2023. All rights reserved.