Ja, houd me op de hoogte over Payt Forward 2025

Waar de toekomst van de mondzorg begint

Hét kenniscongres voor vernieuwers in de mondzorg.

Volgende editie in 2025 | Op de hoogte gehouden worden van alle Payt Forward ontwikkelingen? Laat dan je gegevens achter.

Aftermovie Payt Forward | 9 juni 2023

Payt Forward Congres

Leer hoe je met de nieuwste innovaties in de mondzorg, veel geld en tijd kunt besparen 

Payt Forward is hét vakinhoudelijke congres voor vernieuwers in de Nederlandse mondzorg. Gratis toegankelijk voor praktijken die al werken met de software van Payt en hun introducés. Op het Payt Forward Congres maak je kennis met aansprekende innovaties in de mondzorg door sprekers uit binnen- en buitenland. Voor en door mondzorg professionals, powered by Payt. 

Kennismaken met Payt en haar partners

Tijdens Payt Forward zal Payt aanwezig zijn met haar mondzorgteam. Live demo’s, servicevragen, product ideeën, je kunt terecht bij één van onze collega’s. Daarnaast zullen er een aantal andere aanbieders in de mondzorg hun jongste innovaties tonen rondom het evenement. Gericht op de inhoud, kennisuitwisseling en een informeel samenzijn.  

Waarom Payt Forward?

Payt Forward is gericht op BIG-geregistreerde mondzorg professionals die werk willen maken van vooruitgang en qua naam losjes afgeleid van ‘pay it forward’. Het Payt Forward Congres is bedoeld om kennis en inspiratie te delen binnen de Nederlandse mondzorg. Niet alleen met relaties van Payt, maar juist ook met vakgenoten met wie zij die kennis willen delen. Zo groeit de gemeenschap van Payt Forward. En zijn de genodigden van het ene congres, de uitnodigers van de volgende. Paying it forward!

Reviews

Wat vinden onze klanten?

We vroegen drie van onze klanten wat ze vinden van Payt en het Payt Forward Congres. Bekijk de video hiernaast! 

Een vriendelijker en voordeliger 2024 begint deze zomer al!

Kiezen voor het gemak van factoring, maar zonder de nadelen voor jou en je patiënt? Kies voor het vriendelijke en voordelige alternatief en zeg je factoringcontract voor 31 augustus op!

Partners

Easier Dental Care Pays Forward actie

Vitality Health Check Vitamine D reader met test combinatie van €810 voor €710 (excl. BTW)

Geldig t/m 9 augustus 2023

Van €810 voor €710

Ook aanwezig zijn op de volgende editie?

Copyright © 2023. All rights reserved.