Prodentfabriek, Amersfoort

Vrijdag 9 juni 2023    13:00-22:00 

Waar de toekomst van de mondzorg begint

Ben jij tandarts, mondhygiënist, orthodontist of praktijkmanager? Dan is dit congres voor jou! 

Gratis toegang voor Payt-klanten

Topsprekers

Maak kennis met aansprekende innovaties

Uit binnen- en buitenland

Voor en door mondzorg professionals

Of als je vanaf januari '24 met Payt gaat werken

Payt Forward Congres

Leer hoe je met de nieuwste innovaties in de mondzorg, veel geld en tijd kunt besparen 

Payt Forward is hét vakinhoudelijke congres voor vernieuwers in de Nederlandse mondzorg. Gratis toegankelijk voor praktijken die al werken met de software van Payt en hun introducés. Op het Payt Forward Congres maak je kennis met aansprekende innovaties in de mondzorg door sprekers uit binnen- en buitenland. Voor en door mondzorg professionals, powered by Payt. Vakinhoudelijk is het programma samengesteld in nauwe samenwerking met Karma Dentistry. Voor BIG-geregistreerde mondzorg professionals kun je met het congres 5,5 KRT, 6 KRM en 5 NVvO punten

behalen. 


Ben je praktijkmanager, tandarts, mondhygiënist of orthodontist? Dan wil je dit congres niet missen! 

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. VOL=VOL

De line-up

Wie spreken er op Payt Forward 2023?

Dr. Miguel Stanley: "The golden age of dentistry is yet to come"

Miguel Stanley is de oprichter en directeur van White Clinic en wordt wereldwijd gerekend tot de beste en meest invloedrijke tandartsen. Miguel gaat in zijn keynote in op de inzet van nieuwe vakinhoudelijke technieken binnen de mondzorg en zijn visie op de toekomst. 


The Golden Age: Positive Dentistry 

If you share Miguel’s passion for life-changing, ethical and future-forward dentistry and are seeking actionable motivation to pivot your career as a successful dentist, Positive Dentistry is the real talk you’re looking for. It’s an eye-opening view of the contemporary dentistry industry, with privileged insights, new perspectives and challenging conversations: where we are, where we’re headed, what needs to change and how dentists can leverage each and every opportunity to breathe new life into their clinic and career.


The Golden Age: Regenerative Medicine in action

“I’ve spent the past two decades looking at teeth with intention and focus. As the connection between oral health and general health grows, dentists have become key protagonists in connecting the dots between the mouth, the body, and the brain.”

My work philosophy expertly combines various areas of dentistry with the holistic component of regenerative medicine so that patients feel incredible – about themselves, their wellness, their smile, their life. The goal is to live our best possible life, as long and as fully as possible. I call it 360º superior healthcare, because everything is connected. And fortunately we have so many amazing resources at our disposal on this incredible journey towards overall wellness.

 Erik-Jan Muts en Maarten de Beer: Digital dentistry in de praktijk

Erik-Jan Muts en Maarten de Beer zijn beiden tandarts, werkzaam bij MP3 Tandartsen in Apeldoorn en gespecialiseerd in reconstructieve, complementaire en esthetische tandheelkunde. Erik-Jan en Maarten werken daarnaast samen binnen Karma Dentistry. Zij nemen jullie mee in hun visie op tandheelkunde en hoe je met ‘full digital dentistry’ geweldige resultaten kunt halen met je eigen patiënten, binnen de muren van je eigen praktijk. Wat kan er vandaag al en hoe maak je de eerste stappen naar digitaler werken?

Nurcan Yilmaz-Vukkink- De bijdrage van de tandarts aan het maximaal haalbare prestatieniveau van 'top'sporters

In de afgelopen jaren is er steeds meer bekend geworden over de relatie tussen (top)sport en mondgezondheid. Bijna alle grote clubs kennen een coachingsacademie waarbij de jonge sporters geleerd wordt wat de filosofie is van de club maar ook hoe zij met hun voeding, mentale weerbaarheid en schoolprestaties om moeten gaan. Ook mondzorgverleners kunnen daarbij een rol spelen. Hoe kunnen wij als tandarts zien dat bepaalde afwijkingen tot mogelijk mindere prestaties leiden en hoe kan onze rol als tandarts bijdragen aan het maximaal haalbare prestatieniveau van deze ‘top’sporters? 

Nurcan Yilmaz-Vukkink is EPA en Nvvrt geregistreerd reconstructief / restauratief tandarts, tandarts voor implantologie, spreker en oprichter van Daniëls tandheelkunde en ambassadeur van Karma Dentistry

Voorwaarts met praktijksoftware: panel interview met onder meer Jan Willem Vaartjes

Verdere digitalisering is niet alleen de toekomst aan de stoel maar ook voor een moderne bedrijfsvoering. Wat is en wordt de rol van ICT voor jou als praktijkhouder? Hoe houd je zicht op de kwaliteit en behandelkeuzes van je team en de klanttevredenheid? Welke digitale verwachtingen hebben patiënten in hun klantreis binnen jouw praktijk? Hoe ga je om met personeelsschaarste in ondersteunende functies? Hoe zorg je voor efficiëntie binnen de gehele declaratieketen? Hoe houd je zicht op de cashflow binnen de praktijk en beperk je je debiteurenrisico’s?

Een panelinterview met Jelger Gustafsson (directie Payt) en Jan Willem Vaartjes (tandarts/implantoloog en voormalig bestuurder van ANT en KNMT) over de toekomst van de mondzorg.

Dagvoorzitters

Jasper Thoolen

Jeroen Krosse

Jasper Thoolen is mede-eigenaar en chef de clinique bij Lassus Tandartsen in Oisterwijk en één van de oprichters en drijvende krachten achter Karma Dentistry. Jasper is daarbij nauw betrokken bij de inhoudelijke programmering van Payt Forward. Jasper zal als host de sprekers inleiden en het gesprek met de deelnemers modereren. 

Jeroen Krosse is directeur bij Payt, initiatiefnemer van het Payt Forward evenement en nauw betrokken bij de softwarediensten die Payt levert in de mondzorg voor clearing en facturatie. Jeroen zal namens Payt optreden als dagvoorzitter en het programma gedurende de dag toelichten en bewaken. 

Het programma

13.00 uur

Inloop: koffie/thee

14.00 uur 

Welkomstwoord Payt en introductie inhoudelijke programma 

14.15 uur

Erik-Jan Muts en Maarten de Beer: Digital dentistry in de praktijk

15:15 uur 

Miguel Stanley: The Golden Age of Dentistry - Positive Dentistry

16.15 uur

Pauze: koffie/thee en middagsnack

16:30 uur 

Nurcan Yilmaz-Vukkink: De bijdrage van de tandarts aan het maximaal haalbare prestatieniveau van 'top'sporters

17.15 uur

Voorwaarts met praktijksoftware: panel interview met Mascha van Wermeskerken, Jan Willem Vaartjes en Jelger Gustafsson

17:45 uur 

Diner: Streetfood 

19.15 uur speciaal voor praktijkmanagers

Jelger Gustafsson, Maarten Theodorie en Jeroen Krosse: Payt voor de mondzorg

19.15 uur

Dr. Miguel Stanley: The Golden Age of Dentistry- Regenerative Medicine

21.00 uur 

Q&A Dr. Miguel Stanley en Jasper Thoolen

21.30 uur

Borrel

22.00 uur

Einde Payt Forward Congres

Hoe kan ik deelnemen?

Optie 1: klant van Payt

Bent u een BIG-geregistreerde mondzorg professional en werkzaam bij een praktijk die al werkt met Payt of per 01-01-2024 start met Payt? 

Als klant van Payt ontvangt u (en eventuele introducés) €599,- euro korting op de deelnamekosten, hiermee zijn er geen kosten verbonden aan het Payt Forward Congres. Let op: er geldt een maximum van twee kaarten per praktijk, u kunt dus één BIG-geregisteerde collega uit uw praktijk meenemen. 


Introducés 

Ook kunt u, als klant van Payt, uw vakgenoten meenemen naar het Payt Forward Congres. U kunt ongelimiteerd introducés toevoegen, hiervoor geldt een maximum van één kaartje per praktijk. Een BIG-registratie is verplicht. 


Heeft u zich al ingeschreven en wilt u later toch nog introducés toevoegen? Schrijf u dan nogmaals in en voeg uw introducés toe.

Optie 2: geen klant van Payt

Bent u een BIG-geregistreerde mondzorg professional, maar werkt u nog niet met Payt? 

De kosten voor het Payt Forward Congres bedragen €599,- euro, inclusief internationale line-up, drankjes, snacks diner en scholingspunten. Als u in 2023 klant wordt van Payt krijgt u de implementatie ter waarde van €600,- euro gratis. 


Er zijn 2 manieren om u in te schrijven voor Payt Forward:

  1. U kunt mee als introducé van een Payt klant*. Vraag een Payt-klant naar de mogelijkheden! 
  2. U kunt een kaartje kopen voor €599,- euro per persoon. 

Kennismaken met Payt en haar partners

Tijdens Payt Forward zal Payt aanwezig zijn met haar mondzorgteam. Live demo’s, servicevragen, product ideeën, je kunt terecht bij één van onze collega’s. Daarnaast zullen er een aantal andere aanbieders in de mondzorg hun jongste innovaties tonen rondom het evenement. Gericht op de inhoud, kennisuitwisseling en een informeel samenzijn.  

Waarom Payt Forward?

Payt Forward is gericht op BIG-geregistreerde mondzorg professionals die werk willen maken van vooruitgang en qua naam losjes afgeleid van ‘pay it forward’. Het Payt Forward Congres is bedoeld om kennis en inspiratie te delen binnen de Nederlandse mondzorg. Niet alleen met relaties van Payt, maar juist ook met vakgenoten met wie zij die kennis willen delen. Zo groeit de gemeenschap van Payt Forward. En zijn de genodigden van het ene congres, de uitnodigers van de volgende. Paying it forward!

Partners

Locatie

Prodentfabriek, Amersfoort

Meer informatie over de locatie en parkeergelegenheden volgt na het inschrijven. Wilt u aanwezig zijn op de eerste editie van Payt Forward? Schrijf u dan snel in! Vol=vol. 

Copyright © 2023. All rights reserved.