Gun uzelf de meest complete software op het gebied van debiteurenbeheer

80% minder tijd kwijt, 30% sneller betaald krijgen

Klaar om uw cashflow een boost te geven? Wij zijn Payt en inmiddels vertrouwen duizenden organisaties in 9 verschillende landen dagelijks op onze software. Met de software van Payt stroomlijnt u uw facturatie en debiteurenbeheer door te automatiseren waar het kan en persoonlijke focus aan te brengen waar dat moet. Zo kunt u naast 30% sneller betaald krijgen ook nog eens tot 80% tijd besparen op uw debiteurenbeheer. Of u nu gebruikmaakt van een boekhoudpakket, administratiesoftware, een ERP/CRM pakket of een facturatieprogramma: Payt koppelt met nagenoeg alle aanbieders. Daarnaast houdt u de regie over een traject. Een traject pauzeren, stopzetten of een betalingsregeling aanbieden? Ook dat is mogelijk in de software van Payt!

Krijg sneller betaald

Communiceer consistent op factuurniveau

Bespaar tijd en moeite

Bied verschillende betaalmethoden aan

Sneller betaald krijgen dankzij de software van Payt

In de afgelopen jaren hebben we ruim 10.000 organisaties mogen aansluiten. Overtuig uzelf en ontdek de meerwaarde van onze software voor uw bedrijf. Get it. Payt.

Behoud het overzicht

U heeft in één oogopslag zicht over het openstaande saldo, in welke fase een klant zich bevindt en voor welke facturen actie nodig is.

Bespaar geld, tijd én moeite

Payt herinnert uw klanten automatisch aan openstaande facturen. Hierdoor bespaart u veel tijd en krijgt u gemiddeld 30% sneller betaald!

Verbeter de cashflow

De software van Payt brengt structuur in uw debiteurenproces. Dat leidt tot snellere betalingen, met een betere cashflow als gevolg.

Voordelen Payt

Efficiënt én persoonlijk. Het kan met Payt.

Overzicht middels automatisering

Behoud het persoonlijke contact

De debiteurenbeheer software van Payt automatiseert uw debiteurenproces, van eerste factuur tot laatste aanmaning. U krijgt weer grip op uw debiteurenbeheer en heeft overzicht en inzicht. U ziet in één oogopslag wat het openstaand saldo is, in welke fase van het proces een klant zich bevindt en welke facturen nog actie vereisen. Het ook mogelijk om managementrapportages uit te draaien of om een compleet dossier, inclusief alle communicatie, naar een deurwaarder of advocaat over te dragen.

Payt brengt structuur in uw communicatie over facturen en betalingen met uw debiteuren. Het consequent herinneren van facturen en continue communicatie zorgen voor meer duidelijkheid bij uw klanten. Heeft uw klant toch een vraag of opmerking over de factuur? In de debiteurenbeheer software van Payt kunt u op factuurniveau met uw klant de dialoog aan gaan. Uw klant kan hier reacties achterlaten en u kunt hier ook reageren. Zo lost u vragen en redenen waarom de factuur nog niet betaald is, sneller op.

Ruim 10.000 organisaties & 150+ accountantskantoren vertrouwen dagelijks op ons.
Wij zijn trots op onze tevreden klanten

Wat zijn uw ervaringen met Payt?

Alfa-college

Noordhoff Uitgevers

Internet Marketing Unie

"Payt neemt de hele keten uit handen, van factuur tot aanmaning. Sinds we gebruikmaken van de software hebben we niet alleen een betrouwbaar en gestructureerd debiteurenproces, maar zijn er ook een aantal schakels uit het proces weggevallen."

"Door Payt versturen we facturen en herinneringen nu volledig digitaal. Op het moment dat de ontvanger niet de betaler is, kan de ontvanger het mailadres direct veranderen in de omgeving van Payt."

"Een van de lastige elementen van zelf een debiteurenproces opzetten, zit in het incassotraject. Bij Payt is de incassofase een standaard onderdeel van het beheerproces."

Tarieven

U gebruikt Payt al vanaf €24,95 per maand

Verstuurt u minder dan 250 facturen per maand? Probeer nu 30 dagen gratis!

Veel factureren

Af en toe factureren

Regelmatig factureren

€24,95

€129,95

€59,95

per maand

per maand

per maand

250 facturen per e-mail

30 facturen per e-mail

75 facturen per e-mail

5 incassozaken

1 administratie

2 incassozaken

3 administraties

2 laatste herinneringen

2 administraties

10 laatste herinneringen

Ongelimiteerde gebruikers

5 laatste herinneringen

Maandelijks opzegbaar

Maandelijks opzegbaar

Maandelijks opzegbaar

Verstuurt u meer dan 250 facturen per maand?

Bekend van

Trotse partner FC Groningen

Ambitie, Groningse nuchterheid en vastberadenheid zijn de kernwaarden die Payt en FC Groningen met elkaar verbinden. Samen achter de Trots van het Noorden.

Wat u ook maakt. Wat u ook levert. Get it. Payt

Copyright © 2020. All rights reserved.